En uppfriskande glass som får sin ljuvliga smak av mangons sötma. Du gör den snabbt och enkelt med en mixer eller matberedare. Blir extra festlig och vacker om du toppar den med granatäpplekärnor.

Ingredienser

250 g Frysta mangobitar
1 msk Florsocker
0,5 tsk Vaniljsocker
1 dl Planti Cooking Fraiche Natural

Mixa ihop otinade mangobitar, florsocker, vaniljsocker och fraiche.

Servera direkt och njut!

Variation!

Basen i den här glassen är Planti Cooking Fraiche Natural, men den blir också god att göra på Planti Greek Style Gurt Natural.

Prova att smaksätta mangoglassen med lite färsk riven ingefära eller färska myntablad.

 

Kökstips!

Ett bra sätt att ta hand om bananer som håller på att bli övermogna är att frysa in cm-tjocka bitar. Perfekt att ha på lut i frysen nästa gång du ska göra glass. Tillsammans med frysta jordgubbar blir det en god glass som ger både sötma och konsistens.