Overnight oat med päron och hasselnötter

Overnight oats är en genial frukost eftersom den kan förberedas dagen innan. Ja, till och med den här toppingen, även om det är godast att steka på päronen precis innan servering.

Ingredienser

Overnight oats med päron och hasselnötter 1 portion
1 dl havregryn
1 dl Planti Yogoat Naturell
1/2 dl mjölk t ex havre, soja eller nötmjölk
1 tsk lönnsirap
1/4 tsk mald kardemumma
1/2 päron, rivet
Stekta lönnsirapspäron
1/2 päron, hackat
1 tsk lönnsirap
1 msk hasselnötter, hackade

GÖR SÅ HÄR

1. Blanda ihop ingredienser till overnight oats i en skål. Plasta in och låt stå i kylskåpet över natten.
2. Stek det hackade päronet i lite olja tills det får fint med färg.
3. Häll på lönnsirap och hasselnötter. Låt fräsa med tills allt blir vackert karamelliserat.
4. Toppa din overnight oats med det stekta päronet.