Krämig tomatsås med Creamy Cooking

Tomatsås i all ära, men har du testat att blanda ner lite Creamy Cooking?
Den blir inte bara krämigare utan även härligt mycket fylligare. Mums!

Ingredienser

Krämig tomatsås 4 port
2 msk olivolja
1 st gul lök, finhackad
4 st vitlöksklyftor, finhackade
2 burkar (à 400 ml) krossade tomater
2 dl Creamy Cooking
0,5 tsk strösocker
salt och peppar
4 port pasta
färsk basilika

Gör så här

1. Fräs den gula löken och vitlöksklyftorna i olivoljan tills den mjuknar och blir lätt transparent.
2. Häll på de krossade tomaterna och koka upp. Låt sjuda i 15 minuter på svag värme.
3. Blanda ner Creamy Cooking, strösocker, salt och peppar. Låt puttra på i ytterligare 5 minuter.
4. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
5. Blanda pastan med tomatsåsen och dekorera med färsk basilika.